Când proprietarii de mașini se blochează , ce greșeli fac ei?

Indiferent dacă ești grăbit sau distras, s-ar putea să te trezești blocat din mașină. Poate că ți-ai plasat greșit sau ți-ai încuiat cheile în interiorul vehiculului și, în grabă, faci asta singur ar putea duce la greșeli care provoacă mai mult rău decât bine. Oricât de atenți ar fi aceștia, iar în aceste situații, un specialist lăcătuș auto vă poate ajuta la deschiderea ușilor auto.

Majoritatea persoanelor, însă, consideră că apelarea unui lăcătuș va fi costisitoare și va consuma timp, ceea ce nu este cazul. Cea mai bună opțiune este să contactați un lăcătuș auto calificat, care vă poate ajuta să recâștigați accesul la vehiculul dvs. fără a-i provoca deteriorarea, astfel încât să puteți reveni la drum în cel mai scurt timp, zi sau noapte!

Iată câteva gafe făcute atunci când utilizați modalități DIY de a debloca, care au ca rezultat pași duri pe care ulterior îi veți regreta, cum ar fi…

DIY deblocarea ușii mașinii dvs. folosind tehnici DIY. Ați auzit de un cuier de sârmă și aveți câteva agrafe de păr sau agrafe la îndemână, precum și videoclipuri YouTube de vizionat și doriți să încercați să vă deschideți singur mașina – la urma urmei, funcționează atât de bine în filme . Din păcate, aceste metode pot provoca daune vehiculului dvs. și este posibil să nu funcționeze pe modelele mai noi. Ca să nu mai vorbim că zilele de a introduce ceva în fereastră pentru a-l debloca au trecut de mult; în zilele noastre, acest lucru poate înrăutăți lucrurile.
Folosirea instrumentelor de strângere a lacăturilor Sunteți cu siguranță tentat să utilizați instrumente de strângere a lacăturilor vehiculului care vă sunt utile dacă v-ați pierdut cheia de la mașină, v-ați blocat din mașină sau chiar v-ați furat cheile mașinii. Aveți, totuși, vreo experiență sau deținerea acestor instrumente de ridicare a lacăturilor? Ai noroc dacă știi cum să folosești aceste opțiuni de lacăt. Totuși, în încercarea ta de a apela la un lăcătuș auto este ideal pentru a evita orice risc de a zgâria sau de a deteriora încuietoarea mașinii.
Spărgerea geamului Dacă v-ați încuiat afară din mașină și parcă nu puteți introduce cheia mașinii înăuntru, nu încercați să spargeți un geam și sperați să obțineți unul nou mai târziu. Nu ar trebui să menționăm asta, dar este periculos! Ca să nu mai vorbim de faptul că multe dintre aceste soluții DIY vin cu niște defecte destul de grave.
Cea mai gravă greșeală dintre toate: să uiți să te angajezi cu un lăcătuș auto. Cu toate acestea, pentru puținii oameni care încă se gândesc la bricolaj, avem un sfat: nu o faceți! Când vine vorba de cerințele mașinii tale, nu subestima niciodată experiența și talentele unui specialist de încredere în lăcătuși auto. Ei sunt la curent cu evoluția cheilor actuale ale vehiculului – economisiți timp și reveniți rapid la drum, una dintre cele mai sigure și mai ușoare moduri de a intra în mașină atunci când sunteți blocat.
Cuvinte finale,
Mulți consumatori cred că apelarea unui lăcătuș auto va dura mai mult decât pur și simplu să o facă singuri. Vehiculele de astăzi, pe de altă parte, sunt echipate cu o varietate de sisteme antifurt și de siguranță, ceea ce face practic imposibilă deblocarea în siguranță a mașinii folosind metode DIY. Așa că nu așteptați până când apare pericolul; contactați astăzi un lăcătuș auto de încredere și de încredere pentru asistență la fața locului!