Ce ar trebui să faci când ți-ai pierdut cheile mașinii?

Pierderea cheilor de la mașină este o greșeală comună pe care o facem cu toții din cauza programului nostru de lucru încărcat. În această situație, este posibil să intrăm în panică și să suferim și de stres. Dar dacă ți-ai pierdut sau ți-ai pierdut cheile, nu există niciun motiv să te panichezi, deoarece nu este sfârșitul lumii. Dacă doriți să rezolvați problema, vă sugerăm să luați legătura cu un lăcătuș bun. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Deoarece există numeroși producători de mașini, a revoluționat lumea automobilelor. Puteți recâștiga accesul la vehicul în mai multe moduri. Cu toate acestea, obținerea ajutorului unui expert poate face întregul proces mult mai ușor. Mai jos este descrierea diferitelor tipuri de chei și modalitățile de a obține acces atunci când ați pierdut cheile.

1. Chei mecanice

În primul rând, cheile mecanice folosesc sistemul cilindrului de aprindere. Dacă ți-ai pierdut cheile și nu există cheie de rezervă, poți obține ajutor de la un lăcătuș profesionist. Ei pot proiecta o cheie nouă sau pot înlocui cilindrul de contact.

În această situație, ar trebui să contactați un profesionist pentru un serviciu de înlocuire a cheii în timp util.

2. Sistem de intrare fără cheie

Blocurile pentru chei, alias sistemele de intrare fără cheie, sunt un tip de suplimente de securitate. Acesta este un tip de tehnologie de blocare automată care vă poate ajuta să blocați și să deblocați un vehicul. Cu toate acestea, dacă trebuie să porniți mașina, este posibil să aveți nevoie de o cheie fizică.

Cheia mecanică vă va permite să conduceți chiar dacă ați pierdut cheia. Puteți merge pentru înlocuirea fob-ului la un magazin de piese de schimb auto. Puteți contacta un lăcătuș profesionist pentru a căuta un fob de încredere și rentabil.

3. Key Fob

Spre deosebire de o telecomandă obișnuită de intrare fără cheie, știți că aceste sisteme de închidere pot integra o cheie fob cu arc. Și acesta poate fi folosit pentru blocarea, deblocarea și pornirea unei mașini.

Pentru a obține un fob de schimb, ar trebui să căutați online sau să contactați un dealer. În afară de aceasta, un lăcătuș bun te poate ajuta să faci căutarea mult mai ușoară.

4. Chei cu transponder

În general, transponderele sunt chei de contact din plastic. Au un cip computerizat în interiorul lor. Această tehnologie poate funcționa printr-o conexiune fără fir care conectează mașina și cheia.

Dacă ați pierdut cheia fără rezervă, știți că poate fi necesar să vă duceți mașina la reprezentanță în scopul verificării dreptului de proprietate. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți cumpăra o cheie nouă pentru a o asocia electronic cu mașina.

5. Aprindere fără cheie

Aprinderea fără cheie este o cheie inteligentă concepută pentru mașinile care au un buton de pornire situat pe tabloul de bord. Practic, această tehnologie dispune de un senzor de proximitate pentru detectarea cheii inteligente. Trebuie doar să apăsați un buton pentru a porni, încuia și debloca vehiculul.