Ce cadouri poti alege pentru copilul tau?

Sunt mai multe cadouri copii care vor impresiona cu siguranta si tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca le alegi pe cele mai bune dintre ele.

Cadouri copii: Heromask Languages

Imaginati-va cum ar putea fi un joc care combina utilitatea invatarii limbilor straine cu distractia si stimularea pe care numai jocurile video le pot oferi.  De fapt, nu va imaginati, pentru ca un astfel de joc exista deja si este vorba de ochelarii de realitate virtuala Heromask Languages. Strategia de invatare este foarte simpla: realizarea visului copiilor de a intra fizic in jocurile video, permitandu-le in acelasi timp sa desfasoare activitati care nu numai ca ii pasioneaza, dar ii si invata limbi straine: engleza, franceza, italiana, germana, spaniola si chineza. Jocurile educative au culori stralucitoare, imagini vii, sunete perfecte si chiar vibratii pentru a oferi o experienta multisenzoriala. Copiii pot simti ca fac parte din joc. O alta caracteristica deosebita a acestui dispozitiv este ca poate fi folosit si de adulti si ca nu este folosit doar pentru a invata limbi straine, ci si pentru a viziona videoclipuri sau a juca alte jocuri.

Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai un smartphone compatibil cu ochelarii VR, sa descarci jocul si sa explorezi un adevarat univers paralel. Daca inca te intrebi ce sa primesti cadou, alege acest joc: fara indoiala, este unul dintre cele mai bune cadouri pentru copii de 9 ani de pe piata.

Cadouri copii: Jocuri lego

Aceasta este cu siguranta o idee de cadou grozava pentru copiii de 9 ani, deoarece stimuleaza logica, concentrarea si dexteritatea manuala, ii invata sa execute instructiuni si, odata finalizat, va fi o mare sursa de inspiratie pentru o mie de idei si aventuri. Este o idee excelenta de cadou pentru o zi de nastere si perfecta pentru Craciun.

Cadouri copii: Sphero Mini

Acesta este un cadou original si distractiv pentru copiii de 9 ani, mai ales daca sunt iubitori de tehnologie. Cu siguranta copilul la care va ganditi il va folosi pentru a se intrece cu prietenii in concursuri de viteza sau pentru a simula aventuri dictate de imaginatia sa. Exista atat de multe posibilitati de utilizare incat probabil ca nu se va plictisi niciodata.

Cadouri copii: HUKOER MD-1008

Vanatoarea de comori este intotdeauna distractiva: indiferent daca ai 9 ani sau 90 de ani. Detectoarele de metale sunt cei mai buni aliati si ce este mai potrivit pentru un copil de 9 ani decat puternicul si practicul HUKOER MD-1008? Aceasta jucarie incredibila le permite celor mici sa gaseasca monede ingropate, piese de argint, aluminiu, bronz si aur. Acesta are un afisaj cu un indicator de directie. Alarma emite semnale atunci cand este detectat un obiect metalic. De asemenea, dispune de toate echipamentele necesare pentru a cauta comori in mediul rural, in nisip si chiar in mici bazine cu apa.

Daca nu stii ce sa ii iei unui copil de 9 ani pentru urmatoarea zi de nastere, Craciun sau onomastica, ia in considerare acest detector ca idee perfecta de cadou. Acesta il va invata sa fie independent, ii va satisface dorinta de a explora si de a invata despre lume si ii va stimula imaginatia. Pur si simplu il va adora si va dori sa-l foloseasca in fiecare zi.

Jubi
Strada Progresului 102-108 Sp AD4, București 050696, Romania
0733066660
https://goo.gl/maps/d7sNEdAtFcKHmMVq5