Ce creme sa folosim inainte de solar?

Tuturor ne place bronzul vara, dar nu toti avem timp sa mergem la plaja iar solarul este cea mai una varianta in acest caz. Ideal ar fi sa te bronzezi corect pentru a evita toate potentialele probleme ce ar putea sa apara si mai ales sa te bronzezi greu sa sa te bronzezi neuniform.

Daca te simti victima unor dungi inestetice, a unor culori neregulate sau a bronzurilor stralucitoare, s-ar putea sa nu fi facut ceva corect. Daca nu te pregatesti in mod corespunzator si nu te asiguri ca ai pielea pregatita pentru bronzare, s-ar putea sa intampini oricare dintre aceste probleme, asa ca urmati ghidul nostru de prebronzare pentru a va asigura ca culoarea  este neteda, cu aspect natural si cu efect de lunga durata. Poti utiliza crema acceleratoare Australian Gold pentru a obtine rezultatele eficiente pe care le doresti.

  • Exfoliaza

Pielea uscata si petele vor duce la un bronz uscat si pete, asa ca primul pas de care aveti nevoie este sa curatati toata pielea moarta pentru a lasa o zona proaspata si uniforma pentru bronz. Xen-Tan Body Scrub a fost conceput special pentru utilizarea inainte de bronzare si nu contine ulei pentru a preveni striatii. Este chiar suficient de bland pentru a fi folosit dupa ce te-ai bronzat! Un produs castigator in ochii nostri, la fel ca si cele de la Australian Gold.

  • Curata

Orice reziduu de murdarie sau produs de pe piele va va deranja bronzul, asa ca va trebui sa va asigurati ca pielea este foarte curata. Foloseste Whitetobrown’s Body Wash , este special formulat pentru pregatirea bronzului si chiar iti va hidrata pielea si o va curata.

  • Hidratati

Apropo de crema hidratanta, aceasta este o sarcina cheie inainte de bronzare din acelasi motiv ca si exfolierea; pielea uscata va duce la un bronz petice. Crema hidratanta pentru corp  este facuta cu unt de cacao catifelant pentru a asigura o culoare fara pete si poate fi chiar folosita pentru a optimiza un bronz natural. De asemenea poti utiliza si orice alta crema pentru solar in care ai incredere sau care iti este recomandata de personalul care lucreaza in salon.

  • Netezeste

Daca pielea ta inca se simte putin aspra sau vrei doar sa fii extrem de vigilent impotriva dungilor si a petelor, foloseste un spray de netezire pe care sa il aplici pe zonele care sunt predispuse la rugozitate, cum ar fi coatele, genunchii si gleznele.

  • Protejeaza

In cele din urma, nu exista nimic care sa dezvaluie un bronz fals precum decolorarea in jurul liniei parului, genunchilor sau pe palmele mainilor. Pentru a evita acest efect neplacut pe care il poti obtine sa solar, este ideal sa alegi o crema de calitat si sa selectezi cu atentie produsele.

Urmand sfaturile de mai sus, va fi mai usor pentru tine sa obtii rezultatele potrivite si sa ai un bronz de care sa fii mandra de fiecare data cand iesi din casa. Alege de fiecare data servicii si produse in care sa ai incredere.

, ,