Cum functioneaza asistenta rutiera

Unul dintre cele mai interesante avantaje ale inchirierii pe termen lung este serviciul de asistenta tehnica. Atunci cand semnati un contract de inchiriere, aveti acces la o serie de servicii legate de utilizarea autovehiculului, inclusiv asistenta rutiera in caz de accident sau defectiune. Acest serviciu este foarte simplu: in cazul unei probleme, puteti activa imediat o cerere de asistenta, de exemplu pentru a muta vehiculul avariat sau pentru a interveni in caz de accident, mutand masina la cel mai apropiat garaj. Dar care sunt cazurile in care poate fi activata asistenta rutiera in cazul inchirierii pe termen lung? Sa ne uitam impreuna la ea. Afla mai multe aici.

Ce este asistenta rutiera inclusa in inchirierea pe termen lung?

Inchirierea pe termen lung difera de toate celelalte forme de mobilitate (de la cumpararea unei masini pana la leasing) deoarece, in urma platii unei taxe lunare fixe, convenite in prealabil, aveti acces la o serie de servicii legate de utilizarea vehiculului. Mai exact, aceste servicii includ asigurarea, intretinerea obisnuita si extraordinara, taxele si, bineinteles, asistenta rutiera. Serviciul de avarie ofera asistenta 24 de ore din 24 pentru toate problemele pe care le puteti intampina cu autovehiculul. In special, serviciul prevede activarea unui camion depanator care va va recupera vehiculul in toata tara, de exemplu, in caz de defectiuni sau accidente bruste. Pe langa disponibilitatea unui camion de tractare 24 de ore din 24, serviciul include si asistenta in cazul diferitelor probleme cu vehiculul; veti avea astfel o legatura directa cu serviciul de asistenta, care va va indruma catre cel mai apropiat atelier pentru a rezolva problema.

Cat costa asistenta rutiera pentru inchirieri auto?

Costul asistentei rutiere pentru inchirierea de masini este inclus in plata lunara. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa platiti costuri suplimentare pe langa taxa de inchiriere pe care o platiti deja.

Pentru cine este utila asistenta rutiera?

Serviciul de asistenta rutiera este util pentru toata lumea, indiferent daca sunteti o persoana fizica care inchiriaza un vehicul sau o companie cu o intreaga flota. Acest lucru se datoreaza faptului ca oricui i se poate intampla sa se trezeasca cu un autovehicul avariat: avand siguranta unui sprijin va permite sa calatoriti cu mai multa liniste, fara teama de a nu gasi un camion depanator disponibil.  Bineinteles, asistenta rutiera este si mai utila pentru cei care calatoresc des si isi folosesc foarte mult vehiculele.

Pentru ce fel de operatiuni pot apela la serviciul de depanare?

Asistenta rutiera pentru inchirierea pe termen lung poate fi activata in toate cazurile in care vehiculul are probleme sau nu poate continua sa circule. De exemplu, puteti apela la asistenta in caz de:

  • Accident
  • Spargerea anvelopei
  • Incapacitatea de a continua sa conduca, din diverse motive
  • Se aprinde o lumina de avertizare pe tabloul de bord

Ce teritoriu acopera asistenta rutiera?

Serviciul de asistenta rutiera este disponibil in toata tara. Acest lucru inseamna ca va puteti baza pe acest serviciu chiar daca va aflati in afara localitatii de resedinta, intr-o calatorie de afaceri sau de agrement. Si asta nu e tot: asistenta rutiera este disponibila si in cazul in care calatoriti intr-o tara straina.