Cum sa va alegeti cazarea atunci cand calatoriti cu cei mici

Indiferent daca aveti copii sau nu, sigur ati experimentat cat de complicat si obositor poate fi sa planificati o calatorie in familie sau in grupul de prieteni.

Calatorii cu copii sunt un public urias in industria de inchiriere: in Statele Unite, familiile cheltuiesc in medie 150 de miliarde de dolari pe an pentru calatorii. Din acest motiv, nu suntem surprinsi de faptul ca tot mai multi proprietari doresc sa atraga acest tip de oaspete prin strategiile lor de marketing.

Conform Nyu Family Travel Survey 2018, vara este cel mai popular moment pentru a calatori ca familie. Acestea fiind spuse, iarna si mijlocul iernii incep sa devina din ce in ce mai interesante pentru acele familii care calatoresc cu copii.

Acelasi studiu arata ca nu mai putin de 79% dintre consumatorii din Statele Unite intentioneaza sa calatoreasca in familie, iar Mastercard a constatat ca 90% se simt stresati atunci cand planifica vacante in familie.  Aceste persoane de cele mai multe ori calatoresc peste granita, iar una dintre destinatiile turistice este Romania pentru ca aici pot gasi cazare in regim hotelier Bucuresti in conditii premium si cu optiuni variate de camere.

In plus, studiul arata ca acei parinti cu copii cu varsta de peste cinci ani sunt mai predispusi sa rezerve spatii de cazare special amenajate pentru copii. Cele mai populare vacante pentru familiile din Statele Unite sunt vizite in tarile care sunt mai ieftine si primitoare, asa cum este si Romania, mai ales ca turistii americani prefera Europa pentru vacante.

Cand vine vorba de calatoriile cu cei mici, familiile vor alege o cazare in care toata lumea se simte in siguranta, se poate relaxa si se poate distra. Cu toate acestea, prioritatea va fi intotdeauna siguranta. Pentru a atrage familiile si a evita surprizele neplacute, opiniile negative sau apelurile furioase, agentiile care ofera cazare in regim hotelier se asigura ca ofera tot ceea ce ar putea avea nevoie in ceea ce priveste siguranta; si adauga mici suplimente pentru a le face calatoriile mai confortabile.

Inchirieri de vacanta si copii: nevoile familiilor

Atunci cand calatoriti cu familia, exista multe probleme de luat in considerare. Inainte de a va transforma intreaga proprietate intr-o casa de vacanta pentru copii, reflectati asupra lor.

Pentru inceput, va trebui sa va puneti in pielea parintilor. De ce ai avea nevoie daca ai calatori cu copiii tai? Cum s-ar schimba nevoile tale daca exista copii, sugari sau adolescenti implicati? In orice caz, intr-o calatorie buna trebuie sa existe intotdeauna un loc confortabil pentru a va relaxa, manca si dormi.

Cu toate acestea, parintii stresati nu se bucura de vacanta lor. De aceea, proprietatea  ar trebui sa ofere tot ceea ce turistii au nevoie si este important pentru familia lor, mai ales ceea ce hotelurile nu pot oferi.

De ce parintii devin atat de stresati atunci cand isi planifica vacantele in familie?

  1. Calatoria ca familie poate fi costisitoare, iar gasirea unor optiuni accesibile poate fi o adevarata provocare, mai ales daca familiile sunt mari.
  2. Ei isi fac griji cu privire la siguranta copiilor lor atunci cand sunt departe de casa.
  3. Calatoria cu avionul poate fi o aventura daca sunt implicati bebelusi si sugari.