“Deseneaza-ti” propriul drum catre succes, cu ajutorul unui creion de buze

Din trusa de farduri a unei femei nu ar trebui sa lipseasca niciodata “expertul” in arta infrumusetarii buzelor, si anume, un creion de buze performant. Cu ajutorul acestui instrument, poti salva aspectul machiajului in orice situatie, poti redefini conturul buzelor si le poti echilibra forma, atunci cand sunt inegale. Selectarea culorii potrivite, insa, este esentiala!

O linie intr-o nuanta prea inchisa sau care este trasata apasat si in tuse prea groase poate anula rapid orice efect pozitiv al acestui produs. Tocmai de aceea, pentru a-ti “desena” propriul drum catre succes cu ajutorul acestui articol splendid, este recomandat sa tii cont de cateva ponturi venite din partea expertilor. Iata cele mai importante dintre acestea!

creion de buze

Daca iti doresti un rezultat exceptional, foloseste un creion de buze de la melkior.ro foarte bine ascutit, intr-o nuanta cu un ton mai inchisa decat rujul tau. Asigura-te ca varful sau aluneca cu usurinta pe piele, iar textura sa este moale si hidratata. Traseaza liniile fara sa apesi si porneste conturarea de la mijlocul buzei superioare spre colturi, urmarind linia naturala. Acorda o atentie deosebita arcului lui Cupidon, un simbol al senzualitatii feminine, evidentiindu-l cat mai corect.

Misiunile unui produs “must-have”

Un creion de buze nu isi incheie misiunea doar la tehnica de contur. Avand un aspect mat, il poti folosi cu succes si pentru a acoperi intreaga suprafata a buzelor. Efectul sau va fi asemanator cu cel al rujurilor, iar intensitatea si rezistenta vor fi excelente. Uniformizeaza produsul prin tapotare cu degetul sau utilizand pensula si vei obtine un finisaj impecabil!

Atunci cand optezi pentru acoperirea buzelor cu acest produs, asigura-te mai intai ca pielea a trecut printr-un tratament de exfoliere si hidratare intensiva. La fel ca in cazul rujurilor mate, secretul unui aspect cuceritor consta in gradul de hidratare a buzelor. Nu aplica niciodata acest produs pe pielea crapata, deoarece rezultatul final va fi unul dezamagitor.

Volum si forme armonioase

Vrei sa oferi volum buzelor tale? Tot cu ajutorul acestor parteneri din trusa de frumusete iti vei putea indeplini dorinta! Contureaza cu o nuanta putin mai inchisa decat cea a rujului sau a culorii tale naturale si vei obtine rapid efectul de marire si definire dorit. Aplica deasupra arcului lui Cupidon un iluminator si vei spori si mai mult efectul de umplere.

Formele inegale pot fi si ele corectate cu ajutorul unui creion de buze. Aici, tehnica necesita cateva exercitii practice pentru a se obtine aspectul cel mai potrivit fetei. Pentru a echilibra volumele celor doua buze, poti trasa pe exteriorul conturului natural al buzei mai subtiri o linie care sa o apropie cat mai mult de aspectul “coechipierei” sale.

Poti contura, de asemenea, ambele buze pe exteriorul acestora, in functie de rezultatul pe care il vizezi. Desi unii specialisti nu sunt 100% de acord cu aceasta abordare, ea este folosita cu succes si ofera o solutie perfecta pentru cele care isi doresc buze mai pline si armonioase.

Fixarea rujurilor si intensificarea pigmentilor

Un creion de buze este ideal si pentru a fixa rujurile lucioase sau foarte hidratante. Produsul adauga un plus de rezistenta si mentine rujul in cea mai buna stare fara sa ii permita sa se intinda si sa depaseasca conturul trasat. Aplicat pe intreaga suprafata a buzelor, creionul functioneaza ca o baza excelenta pentru ruj, mentinandu-i culoarea intacta mai mult timp si oferindu-i durabilitate si rezistenta la transfer.

Gama variata de nuante te ajuta sa iti “desenezi” frumusetea asa cum iti doresti. Apeleaza la produsul cel mai potrivit pentru tine, iar succesul va fi de partea ta!