Iata cum sa eviti accidentarile atunci cand utilizezi tocatoare de crengi!

Oricine are o gradina, o livada de pomi fructiferi sau macar cativa arbori si arbusti ornamentali in curte ori in fata casei ajunge, mai devreme sau mai tarziu, sa toaleteze acesti copaci si sa se intrebe ce urmeaza sa faca cu ramurile taiate.

Exista doua variante: fie despicarea si maruntirea manuala, fie folosirea unuia dintre noile modele de tocatoare crengi disponibile si in oferta generalmotor.ro.

Cea dintai optiune – maruntirea manuala – necesita mult timp si efort fizic si, in plus, nu garanteaza rezultate de cea mai buna calitate. Aceasta se poate realiza si platind un muncitor necalificat sa faca treaba, ceea ce presupune insa costuri suplimentare.

A doua varianta, care consta in utilizarea unor tocatoare de crengi de cea mai buna calitate, prezinta numeroase avantaje, de la calitatea impecabila a muncii efectuate pana la rapiditatea acesteia, care iti permite sa economisesti timp pentru treburi mai complicate sau pentru a te simti bine impreuna cu cei dragi. Iata, de exemplu, beneficiile aduse de folosirea unuia dintre cele mai performante echipamente existente in acest moment pe piata!

tocatoare crengi

Tocator de crengi si tulpini Micul Fermier de 6,5 cai putere

Acest echipament semiprofesional functioneaza pe baza de benzina, astfel incat poate fi folosit fara probleme pentru taierea in aer liber, fara necesitatea racordarii la curent electric. Face parte din gama de tocatoare de crengi care ofera o putere suficienta pentru o taiere lina si precisa.

Este folosit pentru taierea frunzisului si a crengilor cu grosimi de pana la 76 de milimetri. Dotat cu sasiu metalic, este rezistent la socuri, mentinand totusi o greutate scazuta, astfel incat manevrabilitatea este foarte usoara, inclusiv in timpul deplasarii. In plus, beneficiaza si de roti pentru transport.

Utilizatorul beneficiaza de urmatoarele avantaje:

un confort crescut la pornire, datorita motorului termic rezistent la socuri;

posibilitatea utilizarii continue pe o perioada indelungata de timp, datorita modului inovator de concepere a motorului;

roti pentru un transport usor si un sistem de rulare lat pentru un plus de stabilitate;

carcasa protectoare pentru toate componentele metalice.

Dimensiunile tocatorului sunt urmatoarele: lungime de 94 de centimetri, latime de 40 de centimetri si inaltime de 79 de centimetri. Greutatea neta este de 90 de kilograme. Produsul este insotit de un manual de instructiuni, a caror respectare este esentiala pentru evitarea oricarui pericol.

Cum eviti accidentarile?

Asa cum se poate observa, echipamentul este astfel produs incat garanteaza lucrul in conditii de siguranta deplina. Transportul, pornirea si taierea in aer liber se realizeaza cu usurinta, chiar si de catre o persoana care nu a mai desfasurat astfel de activitati in trecut si nu a mai folosit vreodata tocatoare de crengi.

In plus, manualul de instructiuni este deosebit de util, raspunzand oricaror eventuale intrebari sau nelamuriri referitoare la rolul fiecarei piese in parte sau la functionarea echipamentului in ansamblu.

Este esential, de exemplu, sa nu se incerce taierea unor crengi cu un diametru mai mare decat cel pentru care este recomandata utilizarea tocatorului. De asemenea, produsul trebuie utilizat doar de adulti apti fizic sa execute astfel de activitati.

Folosind tocatoare crengi de ultima generatie, vei reusi sa economisesti timp si bani, in conditii de siguranta deplina!