Idei deosebite de design obtinut cu beton decorativ

Betonul decorativ se potriveste atat spatiilor exterioare, cat si celor interioare. Odata ce ati decis ca pavajele din beton amprentat sunt o alegere ideala, pentru a contura arhitectura casei dumneavoastra sau peisagistica gradinii aveti nevoie de cateva detalii inedite care sa va scoata din anonimat.

Designul obtinut cu ajutorul betonului decorativ poate varia in functie de gusturile si preferintele fiecaruia. Rezultatul final depinde doar de imaginatia dumnevoastra. Nu uitati insa ca detaliile va diferentiaza de ceilalti si dau un plus de originalitate pavajelor dumneavoastra.

Iata cateva idei care se potrivesc perfect pavajelor de beton amprentat:

1. Pavajul de beton decorativ poate fi iluminat prin introducerea de instalatii de iluminat ambiental in punctele cheie din curtea dumneavoastra. Acest mic detaliu face din pavaj o priveliste minunata si pe timp de noapte si ii poate cu usurinta evidentia stralucirea.

2. Pavajul de beton decorativ nu se demodeaza niciodata daca reda un aspect clasic. Modelele clasice: zig-zag, table de sah, cercuri concentrice, forme geometrice sunt detalii inca in trend atunci cand este vorba de amenajarea spatiului. De asemenea modelele care reproduc aspectul ardeziei, caramizii, pietrei naturale sau a lemnului nu au cum vreodata sa se demodeze.

3. Betonul decorativ permite crearea de rame sau borduri care pun mai bine in evidenta modelele dorite, delimitandu-le intre ele. Pentru o imagine de impact, delimitarea modelelor se face printr-o culoare diferita de restul pavajului.

Avantajele multiple si complexe pe care acest tip de pavaj le are conving pe zi ce trece din ce in ce mai multe persoane, companii dar si institutii publice sa il aleaga. Rezistenta, durabilitatea dar si flexibilitatea cu care poate fi personalizat il fac un pavaj demn de luat in considerare.

Detaliile fac diferenta! Modele bine alese ofera un plus de eleganta si rafinament, insa detaliile sunt cele care transforma stilul arhitectonic al casei intr-un stil original, unic, personalizat. Detalii pe: beton amprentat iasi.