Impactul unui implant dentar asupra celorlalti membri ai familiei: “Mi se pare mie sau zambesti mai mult?”

implant dentar

Care este primul obicei care isi reduce frecventa de aparitie atunci cand ai dinti lipsa? Fara indoiala, zambetul! Orice gluma intr-un cadru in care sunt persoane mai putin cunoscute sau participarea la evenimente speciale creeaza o situatie de disconfort, pacientii straduindu-se sa isi ascunda dantura ori de cate ori zambesc.

 

Unii spun chiar ca uitasera sa mai rada in perioada in care estetica orala era deficitara. Daca te afli intr-o situatie asemanatoare, ar fi cazul sa te intrebi de ce nu ai eliminat inca aceste inconveniente si de ce nu ai apelat la tratamentele cu implant dentar. Ce anume blocheaza decizia de a te prezenta la clinica stomatologica?

 

Daca resursele financiare limitate sunt un impediment in calea obtinerii celui mai frumos zambet cu ajutorul unui implant dentar, afla ca exista posibilitatea de a plati toate interventiile in rate de pana la 5 ani la www.dentalexcellence.ro. Mai mult decat atat, cu ajutorul cardului de fidelitate poti beneficia si de o reducere de 10% la planul de tratament. Asadar, exista o solutie financiara pentru fiecare pacient! Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pentru o consultatie si sa afli direct de la medicul specialist care este planul personalizat, optim cazului tau.

 

Invinge-ti temerile! Un implant dentar iti va fi cel mai bun prieten!

 

Frica sau tendinta de a amana te impiedica sa dobandesti un zambet de Oscar? Ambele atrag dupa sine consecinte nefaste pentru sanatate. Stiai ca o dantura incompleta sau afectata de carii, tartru, parodontoza poate declansa sau agrava diverse afectiuni? Bolile cardiovasculare si diabetul, de exemplu, sunt influentate direct de sanatatea dintilor, intre ele existand o legatura puternica. Intregul corp este un sistem ale carui organe, tesuturi si celule sunt intr-un permanent schimb de informatii, iar orice anormalitate detectata influenteaza functionarea optima a sistemului.

 

Problemele de masticatie iti vor afecta stomacul si colonul, iti vor suprasolicita ficatul si pancreasul, iar asimilarea substantelor nutritive la nivelul intestinului subtire se va face la o capacitate redusa. De ce ai vrea sa iti supui corpul unui astfel de tratament, cand ar fi mult mai simplu sa inlocuiesti dintii lipsa, cu ajutorul sistemelor inovative cu implanturi?

 

Evolutie spectaculoasa in domeniul implantologiei

 

Tratamentele cu implant dentar au evoluat uluitor in ultimii 20 de ani, materialele, tehnica si medicamentatia fiind, in prezent, de top. Orice durere ar interveni dupa inserarea dispozitivelor poate fi contracarata rapid de medicamentele recomandate de specialistul implantolog. In plus, pe toata durata planului de tratament, vei fi in permanenta legatura cu medicul, pentru ca totul sa decurga perfect.

 

Stiai de sistemul revolutionar Fast and Fixed este cel mai rapid mijloc de inlocuire a dintilor cazuti? Dar ca acesta foloseste cel mai mic numar de incizii si implanturi? Considerat procedura minim invaziva pentru pacient, acesta ofera posibilitatea de a avea dinti ficsi in doar 24 de ore.

 

Tratamentele cu implant dentar folosesc dispozitive 100% biocompatibile cu organismul uman si au o rata de succes de peste 95%. Sunt cele mai eficiente metode de inlocuire a dintilor lipsa si redau pacientilor libertatea de a se bucura din plin de viata. Aspectul natural si atitudinea increzatoare ii va face pe cei din jurul tau sa te intrebe: “Mi se pare mie sau zambesti mai mult?”