O tabla magnetica va „magnetiza“ sedintele din birou, permitandu-le tuturor sa se exprime cat mai creativ!

Mediul de afaceri este tot mai complex, astfel incat fiecare detaliu conteaza, pentru un profesionist desavarsit. De exemplu, in tot mai multe companii s-a constatat faptul ca participantii la o sedinta devin mai creativi in momentul in care au posibilitatea de a folosi o tabla magnetica.

Iata de ce o astfel de investitie intr-un produs disponibil si in magazinul online www.viamond.ro se dovedeste cat se poate de inspirata!

Principalele avantaje oferite de o tabla magnetica

Unul dintre cele mai importante beneficii consta in asigurarea unei vizibilitati excelente pentru toti participantii la sedinta. Aceasta se datoreaza nu numai utilizarii unui dispozitiv cu dimensiunile potrivite pentru spatiul respectiv, ci si posibilitatii de a folosi, pe langa metoda clasica a scrisului cu markerul, si magneti colorati cu ajutorul caruia poti sa adaugi imagini, simboluri sau sa scoti in evidenta informatii cheie ori legaturile intre idei.

Flexibilitatea reprezinta un alt beneficiu major. Odata ce informatiile sunt plasate pe spatiul destinat scrierii, ele pot fi mutate cu usurinta, eliminate sau completate cu noi date, ori de cate ori este nevoie. Efectul consta in cresterea eficientei si a productivitatii sedintelor de brainstorming si de planificare a activitatilor viitoare.

Timpul reprezinta o resursa pretioasa, a carei importanta este deplin constientizata de profesionistii din toate domeniile de activitate. Prin urmare, vei fi cu siguranta multumit de faptul ca o tabla magnetica te ajuta sa economisesti aceasta resursa, ca urmare a faptului ca notarea informatiilor se desfasoara mai rapid decat in cazul scrierii manuale pe o foaie de hartie sau a folosirii unei table clasice. In plus, informatiile pot fi fotografiate inainte de a fi sterse, astfel incat nu mai este nevoie de notarea sau copierea lor.

Posibilitatea de utilizare pe o perioada indelungata de timp nu trebuie nici ea ignorata. Stergerea usoara si rapida a informatiilor ajuta, de asemenea, la economisirea de timp si resurse. In plus, optiunea prezinta cele mai mari avantaje si din punct de vedere ecologic, deoarece face posibila economisirea unei mari cantitati de hartie. In acest fel, tu si compania pe care o conduci sau in care lucrezi va aduceti contributia la protejarea mediului inconjurator.

Toate aceste beneficii fac sedintele mai productive si mai interactive. Participantii colaboreaza cu succes, exprimandu-si ideile in mod clar, ceea ce sporeste creativitatea si eficienta.

Modele de tabla magnetica recomandate pentru sedinte si conferinte

In cadrul unei sedinte de birou, o vizibilitate excelenta este asigurata de un produs cu dimensiunile de 100×200 de centimetri. Suprafata magnetica alba este rezistenta la zgarieturi, iar pentru scriere se folosesc markere lavabile, in timp ce stergerea se realizeaza cu ajutorul unui burete uscat. Se pot folosi si magneti divers colorati. Beneficiaza de un sistem de prindere pe perete si se livreaza cu accesoriile necesare montarii si cu o tavita pentru markere.

Pentru spatii mai mari, este indicat un produs cu dimensiunile de 120×300 de centimetri. Suprafata alba lacuita este tratata special pentru a rezista la actiunea acizilor si la zgarieturi. Se ofera o garantie de 2 ani, iar durata de folosinta estimata este de 7 ani.

Verifica numeroasele modele de tabla magnetica disponibile in magazinul online Viamond.ro! Alege-l pe cel mai potrivit pentru biroul tau, astfel incat toti participantii la sedinte sa se poata exprima cat mai creativ!