Profita de sansa de a face videochat in Bucuresti, capitala mondiala a industriei de divertisment online pentru adulti!

Frumusetea romancelor a atras atentia strainilor care vizitau aceste meleaguri inca din cele mai vechi timpuri. Calatorii europeni sau orientali se aratau impresionati, in jurnalele lor din secolele trecute, de femeile intalnite in Moldova, Transilvania sau Tara Romaneasca.

Odata cu aparitia si dezvoltarea Internetului, americanii, europenii de Vest sau asiaticii nu mai trebuie sa calatoreasca personal pentru a se convinge de aceste realitati. Ei au ocazia sa admire fete superbe prin intermediul unor intalniri de la distanta, desfasurate online, pentru care sunt dispusi sa plateasca sume importante de bani.

Intr-adevar, tinerele care fac videochat in Bucuresti sunt admirate si rasplatite corespunzator, zi de zi, de milioane de barbati din lumea intreaga, inscrisi pe diferite platforme online. Succesul romancelor a atras inclusiv atentia presei internationale, care a scris in repetate randuri despre transformarea capitalei Romaniei in capitala internationala a industriei de divertisment online dedicat adultilor.

In ce conditii se practica videochat in Bucuresti?

Putini romani stiu ca in cladirea City Business Center, din zona Pietei Unirii, Studio-20.ro detine cel mai mare studio de videochat din lume, cu o suprafata totala impresionanta, de aproximativ 1 500 de metri patrati. Exista aici nu mai putin de 35 de camere tematice, decorate luxos si dotate cu aparatura de ultima generatie, unde modelele isi desfasoara activitatea in conditii de lux. In plus, fetele care practica videochat in Bucuresti in aceasta locatie au la dispozitie si spatii destinate relaxarii, bucatarie, cafenea, zone de fitness, de masaj si de make-up.

Modelele online nu beneficiaza doar de spatii prietenoase, ci sunt tratate impecabil din toate punctele de vedere. In primele trei luni de activitate, ele primesc, in mod garantat si fara sa conteze performantele obtinute pe platformele online, suma de 1 000 de dolari pe luna. Beneficiaza de program flexibil, sunt ajutate de un trainer de videochat si primesc cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up. Ulterior, castigurile obtinute gratie comisionului de baza, in valoare de 50% din incasari, sunt rotunjite prin bonusuri cumulative, care pot creste consistent procentul ce le revine.

Succesul international al fetelor ce practica videochat in Bucuresti

Numarul modelelor din Romania care s-au bucurat de recunoastere internationala si au castigat sume impresionante de bani se afla in continua crestere. Iata doar cateva exemple:

tanara care a lucrat cu pseudonimul Devious Angel, care a castigat un numar impresionant de premii, precum Best Live Cam Model Personal Site la Barcelona, Best Webcam Model la Los Angeles sau Best Entertainer la Mamaia;

o alta romanca de succes, care a fost prezenta pe site-uri cu pseudonimul Raquelle Diva, a fost premiata la Praga, cu trofeul Best Live Cam Model;

Cristiana Moore si Mistress Alexya au obtinut locul 1 la categoriile Best Non-Adult Model si Best Fetish Model, in cadrul unei gale desfasurate la Barcelona;

Emma Wild si Zeya Brunette au fost recompensate cu Best Fetish Model si Best Video Teaser, iar modelul cu pseudonimul Tanissha a castigat trofeul Best Newcomer.

Fiecare succes aduce un plus de apreciere si de interes pentru toate fetele care practica videochat in Bucuresti. Astfel, datorita reusitelor deja obtinute, si tu vei avea sansa de a te afirma rapid si de a duce mai departe vestea despre frumusetea romancelor!