Uleiul de argan – ingredientul secret de care are nevoie șamponul tău

Credem că nu este nevoie de nicio introducere când vine vorba de renumele produselor de îngrijire a părului de la renumita marcă Moroccanoil. Fiecare zi aduce noi postări, stories, reels sau comentarii semnate de utilizatori obișnuiți ai rețelelor sociale,bloggeri, influenceri și chiar și profesionisti în hairstyling care folosesc și evaluează aceste minuni!  Brandul s-a bucurat de o creștere uimitoare prin lansarea tratamentului cu ulei de par Moroccanoil.

Perfect pentru o mulțime de situații, șamponul ce conține ulei de argan va transforma radical părul.

Mulțumită ingredientelor sale (vitamina E, acizi grasi, antioxidanți) uleiul de argan este iubit de milioane de oameni. Numit și “aurul lichid” grație puterii sale de a hidrata atat parul cat si pielea, Moroccanoil a creat un șampon care garantează beneficii precum:

  • Face ca varfurile despicate să fie o amintire a trecutului: Uleiul de argan ajunge în par, dă putere firului și scade probabilitatea despicării.
  • Ține la distanță efectele razelor UV: Aportul nefast ale soarelui, în special razele din spectrul UV ne pot afecta părul și pielea.
  • Rezistență sporită la intemperii: nu conteaza ce tip de par ai, Moroccanoil iti va pastra podoaba capilara in forma dorita, la frig sau la caldura, la vant sau în temperaturi caniculare.
  • Reimprospatare și flexibilitate mai mare a părului: vitaminele, mineralele și antioxidanții din ulei înmoaie parul, îi sporesc flexibilitatea și îi oferă un luciu proaspăt.
  • Uscare mai rapida: Moroccanoil previne incalcirea părului și te ajuta sa il manevrezi mai ușor, din momentul in care folosesti uscatorul de par pana cand ești gata sa ieși din casa!
  • Rasfat pentru par: Moroccanoil poate fi folosit atat pe parul uscat cat si pe parul umed, pentru a avea grija de varfurile uscate
  • O vopsire ca în povești: adesea, cand parul este prea poros si insuficient de uniform, culoarea obtinuta nu va corespunde așteptărilor de la început. Soluția este Moroccanoil care poate uniformiza porozitatea părului, ajuta la obtinerea unor culori bine distribuite si mai mult decat atat… poate fi adaugat in vopsea pentru o protecție, o strălucire și o absorbție mai ridicată a culorii, indiferent de tipul de par.

Ce înseamnă toate aceste lucruri, pe scurt? Un par mai sanatos, mai atractiv, mai ușor de îngrijit și de aranjat!

Ce spun clientele Moroccanoil în secțiunea de comentarii, cand vine vorba de folosirea samponului?

Samponul miroase atât de bine, iar părul meu este atât de moale – am simțit asta imediat după ce am folosit acest șampon. Ambalajul este de asemenea frumos!

Îmi place atât de mult acest șampon – curăță cu adevărat părul și îi ador mirosul. Este atât de uimitor!

Iubesc acest șampon!

Mi-am deteriorat părul din cauza vopsirii. Am folosit acest șampon pentru a trata firele uscate și pentru a nu ajunge mai rău . Funcționează uimitor și părul meu este din nou sănătos acum. Am folosit și balsamul.

Îmi face părul moale, neted și aproape că se simte ca un balsam! Nu îmi usucă buclele ca alte șampoane!