Un dulap frigorific… si nu doar atat: iata cateva accesorii utile pentru acesta

dulap frigorific
 

Un dulap frigorific se numara cu siguranta printre cele mai utile echipamente pe care le puteti achizitiona pentru unitatea dumneavoastra din industria ospitalitatii. Acesta, numit si frigider profesional, ajuta la mentinerea preparatelor la o temperatura constanta, garantand, in acelasi timp, un control foarte precis al umiditatii. Realizat din otel inox si prevazut cu functie de refrigerare (temperaturi peste 0 grade Celsius) ori congelare (temperaturi sub 0 grade Celsius), acest utilaj este destinat folosirii continue in bucatariile restaurantelor, iar agentul refrigerant respecta toate normativele europene aflate in vigoare in prezent. In ciuda capacitatii mari de depozitare, consumul de electricitate este redus, ceea ce se traduce prin costuri recurente mici.

Prin functiile sale, un dulap frigorific permite prelungirea termenului de valabilitate a alimentelor si mentinerea acestora la cele mai inalte standarde de calitate, o perioada mai indelungata. Astfel, se evita risipa, care poate fi considerata o problema generalizata la nivelul intregii tari, nu doar al domeniului HoReCa. O asemenea unitate este deopotriva utila in restaurante, cantine, autoserviri, cofetarii, patiserii, fast food-uri etc. In oferta unui furnizor 100% profesionist si cu o experienta indelungata pe piata, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile profesionale inca din anul 1992, se regasesc zeci de modele distincte, din punctul de vedere al provenientei, capacitatii (volumului), productivitatii, clasei energetice etc.

In continuare, am decis sa va prezentam un model de dulap frigorific din oferta brand-ului mentionat anterior, cu performante de top, insa cu un pret care poate fi incadrat in gama medie. Fara alte introduceri, iata principalele sale functii si caracteristici tehnice:

Dulap frigorific BMA0083G, 1 usa vitrata – pret 11.490 de lei

Modelul are o capacitate de 850 de litri, genereaza temperaturi intre -2 grade Celsius si +8 grade Celsius, foloseste agent de refrigerare R290 si dispune de racire ventilata. Sistemul automat de dezghetare si evaporare a condensului si controlul electronic touch, care permite o utilizare usoara si intuitiva, chiar si de catre cei neinitiati, reprezinta alte argumente in favoarea echipamentului. Clasa energetica: E / Dimensiuni: 82x92x208 cm / Greutate neta: 176 kg / kW electric: 0.31 / Temperatura ambientala: +32 de grade Celsius (50% umiditate) / Capacitate: 28 de suporturi de rafturi / Garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera).

Pe langa dispozitivul propriu-zis, Fresco Expert recomanda si achizitionarea unor accesorii utile: gratar imbracat in plastic (60×40 cm) – pret 115 lei, kit roti cu frane (2+3) pentru echipamente frigorifice – pret 305 lei si pereche de ghidaje (73 cm) pentru dulapuri de refrigerare de patiserie (850 de litri) – pret 105 lei. Pe langa garantia inclusa in pret, puteti opta si pentru extinderea acesteia, la Performance Care – 175 de lei (Base Care + o revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 310 lei (Performance Care + interventie in 48 de ore + extinderea la 24 de luni a perioadei la piese de schimb si manopera).

In concluzie, acum stiti atat ce model de dulap frigorific sa alegeti, cat si de unde sa-l achizitionati!